BaltorPlast

BaltorPlast Foglalkoztató Szociális Szövetkezet

2019. április hónapban a Zemplénért Civil Szervezetek Szövetsége közreműködésével megalakult a BaltorPlast Foglalkoztató Szociális Szövetkezet.

A szövetkezet alapításának elsődleges célja tagjai gazdaság, és társadalmi igényeinek kielégítése. A szövetkezet céljának tekinti, hogy a tevékenységi körei útján a szövetkezet tagjainak, és a hátrányos helyzetű munkanélküli, megváltozott munkaképességű személyek számára új, fenntartható munkahelyek teremt. A szociális gazdaság kereteire építve, kiemelt figyelmet fordít a foglalkoztatás hosszú távú biztosítására, a stabil munkahelyi háttér kiépítésére, a tagok szociális és kulturális igényeinek kielégítésére, valamint a szociális biztonságuk megteremtésére. Kulturális programok, kompetenciafejlesztő foglalkozások, ismeretbővítő előadások szervezésével erősíteni kívánja az emberi kapcsolatokat, ezáltal közösségszervező szerepet tölt be.

A hátrányos helyzetű személyek részére olyan atipikus munkalehetőség biztosítása, amely modellként szolgálhat, hasonló tevékenységet végző szervezetek számára is.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.